Meglepetést tartogatott a vasárnapi férfi forduló

CSC_0272

Múlt vasárnap Martfűn csaptak össze a megyei férfi csapatok. Aki kihagyta, bizony bánhatja, mert a vasárnap nem a papírformát hozta.

A bajnokság ugyan közeledik a végéhez, a csapatok sok változáson estek át. Az idény közben szerzett sérülések új taktikát, vagy éppen olyan játékosokat hoztak a pályára, akiket eddig nem sokat láthattak a nézők.

A kitartás pedig sokszor csere nélküli csapatokkal is meghozza gyümölcsét, ahogy tett a mostani fordulón a Rákóczifalva FKK- Szolnoki KCSE II mérkőzésen is. A falvai csapat ugyanis üres kispaddal vívta végig a meccset ahol a folyamatos fej-fej melletti küzdelemből végül 2 gólos előnyre tettek szert és győztek is.

Hasonló meglepetést tartogatott a Gyöngyössolymos SE csapata is a fiatal karcagiak ellen, ahol az utolsó pillanatig ingott a mérleg a mérkőzés kimenetelét érintően. Végül a solymosiak – szintén  csere nélkül – beállították az 1 gólos győzelmet.

Így a tabella állása átrendeződni látszódik. Az első helyet továbbra is a veretlen He-Do B.Braun csapata vezeti, akiket a Martfűi FKE követ.

A harmadik helyért küzdelem folyik, hiszen azonos pontszáma van a Karcagi SE és Gyöngyössolymos SE csapatainak. A bajnokság másik felét érintően is szintén szorosak a helyezések, hiszen az Abonyi KC II és a Szolnoki KCSE II között 2 pont a különbség, míg a Tiszaföldvári KK és Rákóczifalva FKK 1 ponttal áll egymástól.

A soron következő 3 bajnoki forduló bizony a helyosztókért szól, amely legközelebbi időpontban 2019. április 7-én Gyöngyösön várja az érdeklődőket. (Lesz még Karcagon április 28-án, illetve Tiszaföldváron május 19-én.)

(Cikk: Bodnár Csaba)

Fotók a Vidék.MA-A vidék friss hírei jóvoltából a Galériában, vagy ide kattintva.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?