Crazy Kézi – BEKKA Strandkézilabda kupa III.forduló

Helyszín/időpont: Törökszentmiklós, 2020.08.30

Szervező: Polgár András, Törökszentmiklós Város Önkormányzata

A Törökszentmiklóson megrendezésre kerülő 3 fordulós strandkézilabda kupa III. fordulójára 5 lány és 4 fiú csapat nevezett!

A lányok is és a fiúk is körmérkőzés keretein belül mérték össze erejüket. A nyár egyik legmelegebb napján 34 fokos időben került megrendezésre a Crazy Kézi-Bekka strandkézilabda kupa III. fordulója. A hölgyek mezőnyében ismét egy új csapatot köszönthettünk, sajnos emellett többen az utolsó pillanatban kényszerültek a nevezésüket visszamondani, teremkézilabda elfoglaltságuk miatt. A nap pikantériáját az jelentette, hogy több olyan csapat is esélyes volt a 3. forduló végén az abszolút helyezések megszerzésére, akik ezzel számolva komoly felkészülést maguk mögött tudva várták a mérkőzéseket. Ennek köszönhetően egy-egy gól, szép megmozdulás után is hangos örömkiáltással ünnepelték egymást a játékosok. Kiélezett, magas színvonalú mérkőzéseket láthattak a szép számban kilátogató strandvendégek. A körmérkőzéses lebonyolítás miatt néhány kérdés már az első két meccs után eldőlt, de az összesítések miatt maradt nyitott kérdés az utolsó mérkőzésekre is. Így végig izgalmas tétre menő mérkőzések zajlottak a pályán.

A férfiak mezőnyében is köszönthettünk új csapatot. A Flamingók csapata részt vesz az országos strandkézilabda bajnokságban, ami befejezése után méltónak találtak bennünket még egy utolsó szezonzáró tornán való részvételre. Egy jó hangulatú nap keretein belül zajlottak a mérkőzések. A meleg idő miatt a fiúk az egy körös körmérkőzéses lebonyolítás mellett döntöttek. Látványos, nem szakértői szemnek is vonzó elemekkel tarkított „gála előadás” kerekedett a mérkőzésekből, ami méltó befejezése volt a 3 fordulós strandkézilabda kupának!

A 3 alkalom alatt sikerült új csapatokat megismerni, új kapcsolatokat építeni, amelyek mind a termi mind a strandkézilabda pályákon még hasznosak lehetnek. Minden csapat jó érzéssel búcsúzott el a strandkézilabda szezontól, és Törökszentmiklóstól. Ígéretet téve a jövő évi viszontlátásra és folytatásra!!!

Eredmények:

Nők

 1. Maják
 2. Rozéfröccs
 3. Másnaposok
 4. Bajos Csajok
 5. UhhDeKomoly

Különdíjasok:

Legjobb Kapus:   Molnár Ildikó (Rozéfröccs)

Gólkirálynő:        Kosiba Barbara (Maják)

Legjobb játékos: Gulyás Fanni (Másnaposok)

 

Fiúk

 1. Turmix
 2. Flamingók
 3. Alkohol-Terminátorok
 4. Négy!!4

Különdíjasok:

Legjobb Kapus:       Horváth Dávid (Turmix)

Gólkirály:                Uhrin Roland  (Turmix)

Legjobb játékos:     Keresztes Mihály (Négy!!4)

 

Az abszolút győztesek:

(a 3 forduló összesített pontjai alapján)

Nők:

 1. Maják
 2. Másnaposok
 3. UhhDeKomoly

Legjobb kapus: Szlávik Linda (Maják)

Legjobb játékos: Négyesi Nikolett (Maják)

Gólkirálynő: Kosiba Barbara (Maják) 98 gól

Férfiak:

 1. Turmix
 2. Alkohol-Terminátorok
 3. Négy!!4

Legjobb kapus: Horváth Dávid (Turmix)

Legjobb játékos:Kovács Tamás (Alkohol-Terminátorok)

Gólkirály: Uhrin Roland (Turmix) 122 gól

 

Köszönjük a részvételt és a kitartást a csapatoknak! Gratulálunk a győzteseknek!!

Külön köszönet a Törökszentmiklós Város Önkormányzatának a helyszín biztosításáért! Valamint támogatóinknak a különdíjakért, a JNSZ-megyei Kézilabda Szövetség segítségéért és a játékvezetők biztosításáért.

A fotók és a további információk megtalálhatóak a Crazy Kézi – Bekka Strandkézilabda Törökszentmiklóson hivatalos Facebook oldalon is!

 

Polgár András

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.