RÉGIÓS UTÁNPÓTLÁS STRANDKÉZILABDA TORNA HAJDÚNÁNÁS

RÉGIÓS UTÁNPÓTLÁS STRANDKÉZILABDA TORNA

HAJDÚNÁNÁS

2022. JÚNIUS 6-9.

BESZÁMOLÓ

1654689112645

A Magyar Kézilabda Szövetség 2022. évi Tao támogatásának köszönhetően lehetőség nyílt Hajdúnánáson Régiós Utánpótlás Strandkézilabda Torna megtartására.
A Jász- Nagykun- Szolnok Megyei Kézilabda Szövetség által szervezett eseményen társpartnerként a Heves Megyei Kézilabda Szövetség is jelentős erőket mozgatott meg.
A strandkézilabda bizottsággal folytatott egyeztetés után a 2008- 2009 korosztályú fiú- lány csapatoknak lett lebonyolítva a rendezvény.
A tábor első napján az edzésen az alap feladatok megismerése mellett sor került mérkőzésekre is. A második nap délelőttjén a felkészítés az edzésekkel folytatódott, majd a délutáni órákban a torna folytatódott. A szerdai napon örömmel tapasztalták a felkészítők, hogy az edzéseken egyre több feladatot képesek elvégezni a gyerekek. Ez a teljesítmény meg is látszott a délutáni mérkőzéseken. Csütörtökön pedig a hátralévő mérkőzések után, az ebéd elfogyasztásával tábor zárás következett.
A négy eltöltött napon összesen 29 mérkőzésre és 6 edzésre került sor.
A tornán a hat fiú csapat mellett öt lány csapat vett részt.
Az utánpótlás tornán jelentős számú (72 fő) gyermek és hat felkészítő segítette a rendezvényt.
Ezúton szeretném megköszönni az OLEX-97 Kft Hajdúnánási összes segítségét, valamint a Magyar Kézilabda Szövetség hathatós támogatását!

Szloska Ernő Krisztián
JNSZ Megyei Kézilabda Szövetség elnöke

Törökszentmiklós, 2022. június 9.

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.