Crazy-Kézi Bekka Strandkézilabda kupa II.forduló

FB_IMG_1626727998581

Helyszín/időpont: Törökszentmiklós, Városi Strandfürdő 2021.07.19.

Szervező: Polgár András

Törökszentmiklóson vasárnap került megrendezésre a Crazy Kézi BEKKA Strandkézilabda Kupa II. fordulója. Nyolc lány csapat nevezett.

A csapatok 2×4 csapatos csoportokban kezdtek a délelőtt folyamán, csoporton belül körmérkőzésekkel. A két pályán délelőtt kialakultak a csoportok helyezései. Az első két csapat a felsőházba, míg a 3. és 4. csapatok az alsóházba kerültek mindkét csoportban. Előbb az alsóház két mérkőzését játszották le, ahol szoros küzdelem után dőlt el az 5-8. helyek sorsa. Ezután az elődöntők következtek. Itt már érezhető volt a feszültség és a fáradtság különös elegye a játékosokon. Helyenként sziporkázó, néha a játékra nem jellemző elemek is megjelentek a két elődöntőben. Ezt követően a bronz mérkőzésre került sor, ahol a fiatal játékosok alkotta ENUSE I. csapata győzedelmeskedett a rutin fölött, s taszította le a dobogóról a Maják csapatát. A döntőbe a Másnaposok és BajosCsajok csapata jutott. Egy magas színvonalú, paprikás mérkőzést láthattak az érdeklődők. A mérkőzés csak szétlövéssel dőlt el a 6. lövés után a BajosCsajok javára. Végig igazi strandidőben sikerült megrendeznünk a fordulót. A nagy meleg ellenére igen kiélezett, a végletekig feszített, izgalmas mérkőzéseket játszottak a csapatok.

Eredmények:

Nők

  1. BajosCsajok
  2. Másnaposok
  3. Enuse I
  4. Maják
  5. SzBI
  6. BárMiJó
  7. ENUSE II
  8. Darálók

Különdíjasok:

Legtechnikásabb játékos: Túrós Anna (ENUSE I)

Legjobb kapus: Bús Kata (Másnaposok)

Gólkirálynő: Simoncini Paola (BajosCsajok)

 

Köszönjük a részvételt! Gratulálunk a győzteseknek!!

A következő forduló időpontja: 

2021.08.14. szombat Törökszentmiklós

2021.08.15. vasárnap Jászberény

Az időpontok, a fotók és a további információk megtalálhatóak a Lehel Thermál fürdő és a Crazy Kézi – Bekka Strandkézilabda Törökszentmiklóson hivatalos Facebook oldalakon is!

Várjuk régi és új csapatok jelentkezését!!

Polgár András

 

Könyvjelzőkhöz Közvetlen link.

Vélemény, hozzászólás?